لوگوی Taop
آیا دیتابیس CRM شما قابل گسترش است؟

آیا دیتابیس CRM شما قابل گسترش است؟

آیا دیتابیس CRM شما قابل گسترش است؟

همانند تمامی دیتابیس ها (به انگلیسی Database)، دیتابیس های مربوط به نرم افزار های مدیریت ارتباط با مشتری یا Customer Management Relation Ship که به اختصار به آن دیتابیس CRM گفته می شود نیز دارای جدول می باشد. اساسا جدول ها مهم ترین بخش های یک دیتابیس می باشند و دیتا ها یا داده ها به ترتیب در این جدول ها قرار می گیرند.

در سیستم ها یا نرم افزار های مدیریت ارتباط با مشتری، جدول هایی با عنوان حساب های کاربری یا اکانت ها شامل اطلاعات کمپانی می شود؛ و جدول های با عنوان مخاطبان یا مشتریان نیز اطلاعات و داده های افراد را در خود جای می دهد.

فروشندگان و کمپانی های ارائه دهنده ی دیتابیس CRM نام های مختلفی برای جدول های خود در نظر می گیرند. به عنوان مثال، کمپانی نام آشنای مایکروسافت (یا Microsoft)، در نزم افزار سی آر ام خود که Microsoft Dynamics 365 نام دارد، نام جدول های خود را نهاد می نامد. همچنین سیستم ها یا نرم افزار های salesforce و GreenRope نیز نام جدول های خود را هدف گذاشته اند. دو کمپانی معروف دیگر با نام های SugarCRM و Zoho نیز هردو جدول های خود را با نام ماژول یا واحد مورد اشاره قرار می دهند.

تمامی سیستم های CRM شامل مجموعه ای استاندارد از جدول ها می باشند که شامل حساب های کاربری یا اکانت ها، مخاطبان و مشتریان، فرصت ها و فعالیت ها می باشد. همچنین معمولا انواع دیگری از جدول ها نیز وجود دارد که کار آنها افزایش و بهبود کارایی CRM می باشد.

گسترش یک دیتابیس CRM

به طور معمول، مشتریان یا کسب و کار هایی که از CRM استفاده می کنند نیاز به ساخت جدول هایی دارند که معمولا به طور استاندارد و پیشفرض در آن قرار نگرفته است. اساسا به وجود آوردن و تولید کردن جدول های اختصاصی و شخصی سازی شده را گسترش دیتابیس یک سی آر ام می نامیم. در این صورت یک مشتری یا مصرف کننده ی CRM می تواند با راحتی و دقت بیشتری اطلاعات و داده هایی که در دیتابیس های قبلی خود وجود داشته است را استخراج کرده و آنها را وارد دیتابیس سی آر ام خود کند.

در اینجا چند مثال برای درک بهتر شما آورده شده است که به صورت زیر می باشد:

یک کمپانی یا کسب و کار که در زمینه ی املاک فعالیت می کند ممکن است بخواهد که جدولی با عنوان «مالکیت ها» ساخته و در آن آدرس و ویژگی های املاک مختلف را ثبت کند.

یک کمپانی ساخت لوازم پزشکی ممکن است قصد داشته باشد تا جدولی با عنوان «دستگاه ها» ایجاد کند تا نظارت خود بر اینکه کدام مشتریان چه دستگاه هایی دارند را افزایش دهد.

یک مرکز ارائه خدمات درمانی نیز ممکن است بخواهد جدولی اختصاصی با عنوان بیماران ساخته و در آن نام و مشخصات بیماران مختلف را ثبت نماید.

آیا دیتابیس های تمامی CRM ها قابلیت گسترش دارند؟

اضافه کردن جدول های شخصی سازی شده و اختصاصی یکی از ویژگی های بارز در میان اکثر سیستم ها یا نرم افزار های مدیریت ارتباط با مشتری می باشد. با این حال، از آنجایی که شرکت ها و کمپانی های ارائه دهنده ی سیستم ها و نرم افزار های مدیریت ارتباط با مشتریا یا CRM بسیار زیاد می باشند، می توان به طور قطع گفت که تمامی سیستم های طراحی شده قابلیت اضافه کردن جدول های شخصی سازی شده و اضافی را به کاربران و مشتریان خود می دهند.

به همین دلیل، یکی از نکاتی که مشتریان و مصرف کنندگان پیش از اینکه یک سرویس سی آر ام را خریداری کنند باید به آن توجه کنند، این است که سیستم مورد نظر آنها چه قابلیت هایی به آنها می دهد، ضمن اینکه حتما از فروشنده و کمپانی که سرویس خود را از آن دریافت می کنند بپرسند که آیا محصول آنها امکان ایجاد جدول های اضافی و شخصی سازی شده را به آنها می دهد یا خیر.

البته این نکته نیز وجود دارد که ممکن است یک کسب و کار نیاز شدیدی به ساخت و ایجاد جدول های جدید و اضافه نداشته باشد. به طور کلی، میزان اهمیت ساخت جدول های جدید و اضافی بستگی به نوع کسب و کار شما و نیاز آن دارد.

در اینجا برخی از کمپانی ها و سیستم هایی که به کاربران و مصرف کنندگان خود امکان به وجود آوردن جدول های شخصی سازی شده و اضافه را می دهند قرار گرفته است. این محصولات شامل موارد زیر می باشند:

  • نرم افزار داخلی و بومی سی آر ام سنا
  • سیستم CRM مایکروسافت با نام Microsoft Dynamics 365
  • نرم افزار ارتباط با مشتری SugarCRM
  • نرم افزار CRM زوهو (به انگلیسی Zoho)
  • سیستم سی آر ام کمپانی بی پی ام با نام bpm’online
  • نرم افزار شرکت با سابقه ی اوراکل (به انگلیسی Oracle)
  • سیستم CRM گرین روپ (Green Rope)
  • سیستم و نرم افزار سی ار ام  کمپانی salesforce.com با نام Salesforce